Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים
5 ביצים
.1 ו1/4 כוסות סוכר
.3/4 כוס שמן
.1 כוס מיץ תפוזים
כף גרד תפוז ולימון
.2 כוסות קמח תופח
.1/2 כוס פרג
.1/2 כוס קוקוס

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם, לקצף תפוח.להוסיף בהדרגה, סוכר ושמן.

לערבב בקערה נפרדת את החומרים היבשים עם גרידת התפוז והלימון.

להוסיף חומרים יבשים לבלילת הביצים, לסירוגין עם מיץ תפוזים למסה אחידה.

לאפות ב180 מעלות. עד למבחן הקיסם היבש.

לקשט כיד הדמיון.

אני עיטרתי עם שמנת מתוקה…

עוגת פרג ותפוז
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים