Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
5 ביצים
.1 כוס סוכר
. 1 סוכר וניל
.3/4 כוס שמן
.2 גביעי שמנת חמוצה( 400 מ"ל)
1.5 כוסות קמח
.1 כוס חלווה מפוררת גס
.3/4 כוס שוקולית
.2 כפות קקאו
.1 כוס שוקולד ציפס בטעם מריר
.1 אבקת אפייה.

לגאנש: 100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי קופסא שמנת מתוקה.

הכנה:
להקציף ביצים, סוכר ושמן בהדרגה לקצף תפוח ובהיר.להוסיף שמנת חמוצה ולאחד.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים.
תוך כדי קיפול מוסיפים לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתבנית 26 משומנת. אפייה ב170 מעלות. כד לקיסם מעט לח.ומקררים. מצפים בגאנש מומס ומעטרים

עוגת שוקולד חלווה בחושה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים