Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון: (מספיק לתבנית מרובעת בינונית)
– 3 ביצים L
– 250 גרם סוכר (כוס וחצי חד פעמית חמה)
– 100 גרם שוקולד מריר
– 1 מיכל שמנת מתוקה 32%
– 50 מ"ל שמן (חצי כוס חד פעמית קרה)
– 150 גרם קמח (כוס וחצי חד פעמית חמה)
– 50 גרם קקאו (חצי כוס חד פעמית חמה)
– שקית אבקת אפייה

לציפוי:
– 100 גרם שוקולד מריר
– 100 מ"ל חלב (חצי כוס חד פעמית חמה)
– כף נוטלה

אופן הכנה:
1. טורפים ביצים וסוכר יחד.
2. ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה יחד במיקרו עד להמסה מוחלטת.
3. מוסיפים שמן לביצים וטורפים היטב.
4. מוסיפים את השוקולד והשמנת המומסים וטורפים מהר טוב טוב, כדי שהביצים לא יתבשלו.
5. מנפים פנימה קמח וקקאו, מוסיפים אבקת אפייה. מערבבים בעדינות עד שהכל נטמע בתערובת.
6. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל170 מעלות. אופים עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
7. נותנים לעוגה להצטנן ומכינים ציפוי: מחממים חלב ויוצקים על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד ומוסיפים פנימה נוטלה.
יוצקים על העוגה את הציפוי, מקשטים מלמעלה וזולליםםםם 😍😍😍

אל תשכחו לתייג אותי 🙂

עוגת שוקולד בחושה ללא מיקסר
מדלן אביבספר המתכונים של
מתכון של

מדלן אביב

36 מתכונים