Share with:


פרווה

אופן הכנה

להקציף 6 ביצים שלמות 3 דקות
להוסיף אחד כוס סוכר
כוס שמן,
2 כפיות אבקת אפיה,
חצי כפית מלח,
שתי כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
*(לעוגת וניל)אחד פודינג וניל
חצי כוס מים

במיקסר להקציף 6 ביצים ללא הפרדה לפחות 3 דקות להוסיף בהדרגה סוכר לאחר מכן שמן תמצית וניל לערבב קמח אבקת אפיה ואת הוניל ולהוסיף בהדרגה לבלילה עד להתמעה.
למזוג את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר, להוציא את האוויר ע"י תפיחת התבנית פעמיים על השיש. אופים עד שקיסם יוצא יבש על 180.

**לעוגת שיש אחרי שהבלילה מוכנה לקחת כוס וחצי מהבלילה לערבב עם כף וחצי קקאו טוב טוב שיהיה ללא גושים.
להחזיק את הקערה והכוס ביד השניה כאילו הן אחד על השניה ולמזוג לתבנית משומנת היטב.

*** לפרג להכין את הבלילה רגיל כשהבלילה מוכנה להוסיף את הפרג ולהקציף עוד 3 דקות (אני השתמשתי בחבילה וחצי פרג) החבילה דומה לאבקת סוכר בגודל..

***לתפוזים סולת במקום מים מיץ תפוזים סחוט 1 חצי כוס סולת וגרידת תפוז מכינים את הבלילה רגילה מוסיפים אחרי הקמח את הסולת והמיץ והגרידת תפוז.

לעוגת וניל אגוזים להכין את הבלילה רגיל עם אינסטינג וניל לטחון אגוזים .
קצת מהבלילה שמים בתבנית משומנת ואת יתרת הבלילה מקפלים לתוכה את האגזוזים מוסיפים לתבנית ואופים.

 

עוגת וניל מטריפה_מתכון של עינת חנניה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים