Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
5 ביצים מופרדות
1 סוכר וניל
כוס סוכר
חצי כוס שמן
אבקת אפיה 1
גרידת לימון
מיץ לימון מ1 לימון
2 כוסות קמח תופח
כוס מים

ההכנה
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר והסוכר וניל בהדרגה
בקערה נפרדת מערבבים עם מיקסר את החלמונים שמן בהדרגה מוסיפים את גרידת הלימון ואת שאר החומרים בהדרגה.
לבלילה של החלמונים מוסיפים חצי מקצפת החלבונים ומערבבים במרית עד להתמאה מוסיפים את שאר הקצפת ומקפלים עד להתמאה.
שמים בשתי תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפיה ואו בתבנית הרצויה לכם ואופים 180 מעלות(תנור מחומם מראש) עד שקיסם יוצא יבש…

עוגת לימון
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים