Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים שלמות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2.5 כוסות קמח תופח מנופה
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס שמן

להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל. לקצף תפוח ובהיר.להוסיף בזילוף את השמן.
בקערה לערבב את הקמח ואינסטנט.
עם מרית לסירוגין יבשים ומיץ
לשמן ולקמח תבנית עם חור.
לפזר סוכר חום 2 כפות. שקית סוכר וניל.להניח את חצי המישמש לזלף מעט תמצית וניל.ולשפוך מעל את התערובת.
לאפות בחום 170 מע כ50 דק.
להוציא את העוגה לכסות עם מגבת מטבח נקיה לרבע שעה.
ולהפוך על מגש עוגות.
אפשר אותה עוגה.עם שזיפים. תפוחים.אגסים.כל פרי מתאים..

עוגה נפלאה עם ריח וניל ופרי. לא צריך יותר בימים חמים…

עוגת מישמשים הפוכה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים