Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

האחד במילוי שוקולד חלב
השני במילוי שוקולד מריר

מצרכים
1 חבילת בצק מוכן עלים שמרים מרודד
1 חפיסת שוקולד מריר
1 חפיסת שוקולד חלב

קצת שקדים מולבנים
קצת גבישי סוכר

אופן ההכנה
1) מניחים את הבצק מופשר על שולחן עבודה ,חותכים מלבן ושמים במרכז את החפיסת שוקולד

2) חותכים בצדדים כמה רצועות באלכסון
וסוגרים כמו צמה

3) לשוקולד מריר מורחים ביצה מפזרים שקדים מולבנים והשוקולד החלב מפזרים גבישי סוכר
4) מכסים לשעה לתפיחה ואופים
כ 25 דק בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

מאפה שמרים ועלים.. 2 מילויים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים