Share with:


פרווה

אופן הכנה

* תבנית עגולה 24 ס"מ

4 ביצים בינוני
1 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן קנולה מזוכך
8 אגסים שלמים
חצי כוס סוכר
1 וחצי כוסות מים
חצי כפית שטוחה קינמון
אבקת סוכר לפיזור מעל (לפי הטעם).

עוגת אגסים עם נגיעות קינמון
הכנה :
1. לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
2. בקערה במיקסר לשים את כל המצרכים ביחד (מלבד האגסים, המים, חצי כוס הסוכר, הקינמון ואבקת הסוכר) ולערבב במשך כ- 8 דקות עד לקבלת עיסה.
3. לשים את האגסים בסיר עם הסוכר, המים והקינמון, ולבשל כ- 10 דקות בלבד.
4. לרפד תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ בנייר אפייה ולצקת לתוכה את העיסה.
5. להניח מסביב לתבנית את האגסים ולאפות במשך כ- 25 דקות (לבדוק עם קיסם – כשיוצא יבש העוגה מוכנה). הרי לכם עוגת אגסים טעימה במינימום הכנה – לפדר באבקת סוכר לפי הטעם.

עוגת אגסים עם נגיעות קינמון
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים