Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כוס סוכר( כוס חד פעמי שתיה חמה)
2 סוכר וניל
4 ביצים M
200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
2 כפות שמרים
חצי כפית מלח
כוס וחצי חלב פושר.

ההכנה –
בקערת המיקסר
לערבב הכל ביחד בסוף מלח.
בצק רך ונעים..
למרוח מעט שמן בקערה.
התפחה ראשונה שעה.
לחלק את הבצק ל-4.

מילוי חלק 1–
לרדד לעלה דק ולמרוח מעט חמאה רכה
או מעט שמן
לפזר כוס סוכר חום
3 כפות קינמון
( אפשר אגוזים קצוצים)
לגלגל לרולדה .
לחתוך ולהניח בתבנית עם נייר אפיה
( אפשר בתבנית מאפינס)
התפחה נוספת חצי שעה.
למרוח בביצה ולאפות
ב- תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
כחצי שעה או עד הזהבה.
למרוח בסירופ . ולתת להתקרר.
חלק 2- תבנית עגולה ( או 2 אינגליש)
משומנת מעט
לרדד למרוח ממרח חלבה ולפזר חלבה מסולסלת.
לגלגל וחתוך את הרולדה
לסדר בתבנית אחד ליד השני.
התפחה שניה חצי שעה
אפיה בתנור שחומם מראש
180 מעלות כ-20 דקות.
מכינה סירופ
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
בישול על אש נמוכה כ-20 דקות
להבריש את הקוראסון .
בהצלחה.

מתכוןמתכון

בצק שמרים – קינמונים / חלבה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים