Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

שלומית פרץ היקרה שלי הביאה לי דלעת 15 קילו של כתום מהטבע
וזה חלק ממנה
4 קילו של – ריבת דלעת.

קילו דלעת – קילו סוכר.
בסיר רחב להניח קוביות דלעת
לבזוק עליהם קילו סוכר
לדאוג שכל חתיכה תהיה עטופה הייטב בסוכר
להשהות יום שלם.

למחרת:
להוסיף כוס מים
חצי כוס מיץ לימון
מקל ווניל / או שקית סוכר ווניל/ או תמצית ווניל משובחת
לערבב
ולבשל על אש קטנה
עד שהכל ישנה צבע עינברי
לא לצמצם נוזלים עד הסוף.

להעביר את הסיר לתנור
200 מעלות – 10 דקות
לקבל קרמליזציה מטורפת.