Share with:


פרווה

אופן הכנה

1קילו* דלעת שטופה במיוחד הקליפה.לחתוך חתיכות לא קטנות מידי ולשקול בינתיים סיר שטוח ורחב לא צריך עמוק בסיר לשים לפי משקל הדלעת לי יצא קילו. שמתי 1 קילו סוכר +1 כוס חד פעמי חם של מים רותחים 1 כוכב אניס ומקל קטן קינמון.ובישלתי על להבה בינונית עד שהסוכר נמס ונתתי עוד קצת בישול. בערך 20 דקות הכנסתי את הדלעת אחד ליד השני. לא לשים ערמה .וזהו לא נוגעים כדי שהחתיכות ישארו שלמות להמשיך לבשל ללא מכסה לאורך כל זמן ההכנהבזמן הבישול נוצר קצף צהוב. צריך לכפות עם כף וזה כדי שהריבה תהיה בצבע צלול . אחרי בישול של 45 דקות להכניס כף לצנצנת כורכום ולשים בסיר. רציתי צבע עז יותר כשהבועות נעשות קטנות יותר לסחוט חצי לימון בסיר לבשל עוד 10 דקות ולכבות להבה את הריבה לקרר לשים בפיירקס לכסות בנילון נצמד ולהנות

בהצלחה 💜לאה💜

ריבת דלעת_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים