Share with:


פרווה

מה צריך?

30 יחידות של לימונים
1/2 קילו סוכר
1 כוס מים חמים
שקית סוכר וניל
ליבה של תפוח

אופן הכנה

להשרות 4 ימים כל יום להחליף פעמיים מים .

אחרי 4 ימים לבשל במים את הלימודים שלמים.אחרי פעם ראשונה .

לסנן לשטוף במי ברז להעביר שוב לסיר לבשל שוב פעם .ולסנן.

פעם שניה ולשטוף..לסנן. לשים לימון על קרש חיתוך לחצות לשניים לרוחב הסימון. ולהוציא חרצנים. יש הרבה.. להשתדל לא להוציא את בשר הפרי. רק את החרצנים.

לשים בסיר את הלימון לשקול 1/2 קילו סוכר .1 כוס מים חמים.רק בגלל שהלימון חם ואת הליבה של התפוח זה נותן פקטין (מסמיך) ולבשל.

ברגע שזה רותח להנמיך להבה.לבשל עד שמתחיל להצטמצם והצבע משתנה .

בשלב זה להוסיף . אם נוצר קצף לכפות בזהירות כדי לא לפגוע בפרי להעביר ללהבה הכי קטנה ונמוכה.

הריבה כבר מתחילה להיווצר לבדוק טעם. האמת זה מעט מריר. אבל אני אוהבת אולי תרצו להוסיף עוד שקית של סוכר וניל.

הריבה מסמיכה.והצבע ענברי והפרי רך.

 

זהו. מוכן. להעביר צנצנת מעוקרת לסגור עם שקית ניילון ומכסה ולהפוך כשזה חם. זה יוצר וואקום

ריבת לימונים קטנים_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים