Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו וחצי תאנים יפות ,לשטוף היטב.
להכניס לסיר רחב. קילו סוכר ,שני כוכבי אניס ,כפית קינמון ,רבע כפית ציפורן אבקה,מיץ לימון סחוט ורבע כוס מים. התאנים מפרישות נוזלים לכן לא מוסיפים יותר מים. להניך על אש נמוכה עד שנהפך לנוזל ,להוסיף את התאנים ולבשל על אש קטנה בערך שעה וחצי מוסיפים חצי כוס צימוקים וחצי כוס אגוזי מלך קלויים ,עוד עשר דקות בישול ולכבות את האש

ריבת תאנים צימוקים ואגוזים_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים