המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
שקדים קלויים על אש גלויה
ואחרים במחית אגוזים
מתכון ריבת חצילים
קילו חצילים
קילו סוכר
2 גרגרים של מסטיקה כתושים
כוס מים
מקל קינמון
2 מסמרים ציפורן
רבע כוס מיץ לימון
לחורר את החצילונים, ולהרתיח אותם לפחות פעמיים לסנן ולשטוף.
בסיר עמוק :
סוכר מים ציפורן קינמון.
ממיסים את הסוכר עד לרתיחה ומוסיפים את החצילונים.
מבשלים על להבה קטנה מאוד למשך 40 דק
מכבים ומוסיפים את מיץ הלימון.