Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו תותים
חצי קילו סוכר
מיץ וקליפה מגורדת מלימון שלם
1 מקל וניל

#המלצה להשרות את כל המרכיבים לילה שלם מכוסים ואפילו 24 שעות במקרר.
לפניי הבישול לערבב הייטב את כל התערובת
למנוע גושי סוכר
ולהעלות לבישול ראשוני על להבה גבוהה עד לרתיחה למשך 7-8 דקות
ומייד להעביר לאש קטנה לעוד 5 -6 דק
לצימצום של כמעט 80% הנוזלים
לא לבשל את הריבה מעל 20 דקות.