Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

לקחת עלי שושנים אדומים מ-5 פרחים
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
2 כפות מיץ לימון טרי
1 תפוח עץ סמיט מגורר

ההכנה:

שוטפים היטב את עלי השושנה לסנן לקצץ ולהניח בסיר יחד עם הסוכר גרידת תפוח עץ והמים.
להביא לרתיחה על אש גבוהה תוך כדי ערבוב למשך כ- 5 דקות.
להנמיך להבה
להוסיף את מיץ הלימון ..
ולבשל כ- שעה או עד שהריבה תסמיך..

כל הזכויות שמורות C