Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

רצוי לנקות הייטב לקרצף אותם עם כרית כלים עמ לקבל קליפה חלקה ונעימה.
קילו חבושים,
לחתוך לשמיניות לנקות את הליבה בלבד, לא לקלף.
לבשל אותם למשך 10 דקות במים עם חצי כוס מיץ לימון.
לסנן
ולשמור בצד.

בסיר :
להכניס 2 כוסות מים
קילו סוכר
3-4 פרוסות לימון
חצי כפית הל
מעט אגוז מוסקט
2 גרגרי מסטיקה כתושים.
לבשל למשך 15 דקות
להכניס את החבושים פנימה
לערבב לאט.
לתת לריבה להתבשל במשך 40 דקות.
ויותר על אש קטנה מאוד
לא לאדות את כל הנוזלים.
לא למעוך את הפרי.