Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

תקצר לנו תהליכים בחורף ל:חמין, רולדות, קיגל, עוגות בחושות.

קילו תמרים – לגלען ולנקות, ולשטוף הייטב ולסנן.
חצי ליטר מים
3 מסמרי ציפורן
מקל קינמון
חצי כוס מיץ לימון
ו-רק 2 כוסות סוכר.

את כל המרכיבים להשרות לילה שלם במקרר
רק אחריי 12 שעות שהקליפה התרככה
להעלות לבישול על אש קטנה מאוד.
לבשל למשך 40 דק עד שעה.
לא לצמצם את כל הנוזלים.