Share with:


פרווה

אופן הכנה

לקלף את הקיווי ולשקול
קילו פרי לחתוך לקוביות קטנות, 700 גרם סוכר.
לערבב ביחד, להוסיף ליבת תופח או לערבב חצי כפית פקטין עם כף סוכר ולהוסיף לסיר.
לכסות את הסיר, מדיי פעם לערבב, לקיווי יש המון נוזלים והוא פרי מאוד רך לבישול, רצוי לבשל את הריבה רק אחריי 24 שעות שהסיר ישב ככה נשמור על הצבע ועל חלקים בשרניים של הפרי כי אין פה בישול ארוך.
בדיוק כמו לתותים.
להעלות את הסיר לבישול על אש נמוכה, לערבב מדיי פעם ולהסיר את הקצף שנוצר.
לבשל כחצי שעה עד שהכל מסמיך
להוסיף כף מיץ לימון ולצנן.