Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

1 ק"ג תפוזונים,
לחרוץ את התפוזונים
להוסיף ליטר מים, להרתיח לסנן ולשטוף לפחות 3 פעמים.
ממליצה לשטוף את הסיר עצמו לפניי הכנת הריבה
למנוע שאריות של מרירות.

להניח את הפרי בסיר
להוסיף 700 גרם סוכר (קילו פחות כוס)
מקל וניל
כוס מים
חצי כוס מיץ לימון
לתת לסיר לנוח במקרר לפחות לילה שלם.
הסוכר חודר הרבה יותר טוב לתוך קליפת הפרי
למחרת
להעלות את הסיר על להבה גדולה
עם הרתיחה הראשונה
להנמיך.
לבשל למשך 40 דקות
שהכל הופך לעינברי ודביק.