Share with:


פרווה

אופן הכנה

100 גרם מרגרינה
בטעם למאה
4 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
חצי כוס בוטנים טחונים

לציפוי
2 שוקולד מריר
מומס במיקרוגל

ללוש הכל יחד
ליצור כדורים
כל כדור מגלגלים כנקניק
ואת הקצוות לכופף לצורת ירח

180 מעלות
כ 20 דקות

כשהן מתקררות
לטבול חצי עליון
של הסהרון בשוקולד

מי שלא רוצה שוקולד
אפשר בלי ציפוי

סהרוני בוטנים בציפוי שוקולד
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים