Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

החומרים:

3/4 ק"ג קמח
1 1/4 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
2 כוסות שמן (או 1 כוס שמן ו 200 גרם חמאה/מרגרינה)
תמצית וניל

לקישוט:
כ-30 בוטנים חצויים

ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד
קורצים עוגיות קטנות עגולות ונועצים בכל עוגיה חצי בוטן במרכז.
מסדרים בתבנית (מרופדת בנייר אפייה) עם רווחים, העוגיות מתרחבות באפייה,
אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

מקררים ושומרים בקופסא אטומה.

תהנו..

כל הזכויות שמורות C