Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מתכון:
חצי קילו קמח
כפית שמרים
2 כוסות שמן
לערבב הכל ביחד.
להוסיף כוס אבקת סוכר
כוס וחצי שומשום קלוי טחון לאבקה.
חצי כוס שומשום קלוי שלם.
קורט מלח
שקית א. אפיה
כפית קינמון
ללוש הכל ביחד,
אם יבש, להוסיף שמן בהתאם.
לעטוף ל 15 דקות.
לחמם תנור ל 160 מעלות.
ליצור כדורים
לאפות 20 דקות – עד הפיצוץ.
להוציא לצנן.
אפשר לפזר א. סוכר.