Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו פחות כוס קמח מנופה
2 אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
מעט קליפת תפוז
מעט נפעה-תבלין מעט קצח אפשר לוותר. ולשים שומשום. ..אפשר בלי כלום

לערבב יבשים ולאט להוסיף נוזלים. לחלק ל-4. לרדד דק דק
לחורר עם מזלג או בגלגלת מיוחדת לחירור. ..לחתוך עם חותכן זיג זג.

לאפות 170 מע'. או לפי הכרותכם את התנור עד לצבע שחום יפה. .
לקרר ולשמור בצנצנת אטומה

ואז לטבול בקפה או בתה. טעים ..טעים.

בהצלחה 💜💜💜💜

מתכוןמתכון

עוגיות רייפעת ללא ביצים_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים