Share with:


חלבי

אופן הכנה

180 גרם חמאה קרה חתוכה. לקוביות
330 גרם קמח
150 גרם אבקת סוכר
10 גרם א.אפיה
80 גרם פיסטוק טחון לאבקה
1 כף מחית פיסטוק
1 ביצה L

הכל במיקסר פרט לביצה , כשהתערובת חולית מוסיפים את הביצה , ממשיכים לעבד עד שנוצר בצק אחיד

מקררים שעה ומשתמשים

האפייה של סוג הבצק הזה היא על 160 למשך 15 דקות

משמש ל:

בסיס לעוגות מוס
כבסיס לטארטים
כעוגייה נחמדה ומטריפה

רוצים להשתגע עם זה?

תשטחו את הבצק ,
תמלאו בקרם פטל-שקדים
תגלגלו , תפרסו , תאפו

ויש לכם עוגיות מגולגלות צבעוניות בטעם מטריף

סבלה פיסטוק
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים