Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1 קילו קמח מנופה
1 כוס שמן
200 גרם חמאה מופשרת ורכה
3 כפות שמרים יבשים
קורט מלח
שתי כוסות חלב פושר או מים (כוס שתייה חמה חד פעמי)
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים ביחד, לתת לבצק לנוח רבע שעה, לחלק את הבצק ל-3 חלקים,
לרדד ולקרוץ בכוס עיגולים למרוח בממרח
שוקולד או חלבה או אגוזים או סוכר וקינמון ולגלגל לחצי סהרון למרוח בביצה, לאפות על חום 180 עד לקבלת צבע זהוב יפה לפזר אבקת סוכר , ניתן להקפיא בקופסה סגורה♥
רוצים עוד? הצטרפו לקבוצה ♥
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/

סהרונים עם שמרים-בלי התפחה ובלי ביצים_מתכון של אנט זנו
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים