Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 כוסות קמח מנופה
כף שמרים יבשים
1/3 כוס סוכר
2 ביצים
1/3 כוס שמן
גביע יוגורט 150 מי"ל
חצי כוס חלב
גרידת לימון
קורט מלח

למילוי גבינה:
2 חבילות גבינת טוב טעם
ביצה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 סוכר וניל או כפית תמצית וניל

בקערת המיקסר ללוש את כל החומרים לעיסה אחידה ולבסוף להוסיף את המלח,הבצק מעט דביק אך רך
לאחר התפיחה זה מסתדר וגם אם לא מקמחים מעט מתפיחים פעמיים,מחלקים את הבצק לשניים
מרדדים לעלה עגול מורחים את חצי מכמות המילוי חותכים למשולשים בצורת פיצה מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לצר נוצר צורה של קוראסון חותכים לשני חצאים ומניחים בתבנית משומנת כך ממשיכים עם השאר.להכנת הצמה-לרדד עלה בצורת מלבן להניח את החצי הנותר מהמילוי באמצע לחתוך רצועות משני צידי הבצק ולסגור בצורת איקס את הרולדה.
להניח למנוחה של רבע שעה בערך בנתיים לחמם תנור ל180 להבריש את העוגות בביצה טרופה עם חצי כפית נס קפה ולאפות עד להשחמה.כשהעוגות יוצאות מהתנור להבריש בסירופ מ1/3 כוס מים ו 1/3 כוס סוכר שהורתחו על הגז

עוגת שמרים גבינה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים