Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר,כוס מים פושרים
100 גרם מחמאה
‏ ‏קורט מלח
‏כפית חומיץ
‏ביצה אחת לארג׳

‏למילוי
שוקולד נוטלה
כוס אגוזים

סירופ׳
כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 ‏לימון מלימון אחד ‏סחוט

לציפוי
‏ביצה
‏קצת שקדים או כמה שרוצים

אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים את כל המצרכים של הבצק ללוש שמונה דקות ‏לבצק רך ונעים להתפיח את ‏הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לחלק את הבצק לשניים לרדד לעלה נמרך ‏מלוי בנדיבות ‏נפזר אגוזים ‏לגלגל לרולדה ‏לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ‏ביצה מעל לפזר שקדים לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה ‏בינתיים ‏לבשל על להבה נמוכה ‏את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות ‏בתנור שחומם ‏מראש לחום180 מעלות 30 ‏דקות עד הזהבה ‏כשהרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם

בתיאבון ‏סיגלית ימין

עוגת שמרים ‏שוקולד ,אגוזים ושקדים מעל
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים