קרדיט ל..מיקי שמו !!!
☕☕🥞🥞
חומרים ל-2 -עוגות בתבנית קוגלהוף 22 .(אפשר לשנות תבניות)
לבצק: הכל מדוד בכוס מדידה אוניברסלית
6 כוסות קמח
25 גר שמרים טריים / 2.5 כפות שמרים יבשים
3/4כוס סוכר
3 ביצים מידה XL
2/3 כוס מים /חלב
200 גר חמאה / מרגרינה
1/4כפית מלח
1 כפית תמצית וניל / 2 שקיות
ג. לימון
מילוי מס 1 לעוגה:,
2 כפות קקאו
3/4 סוכר
1 כפית נס קפה
****לערבב ולהניח בצד
חמאה/ מרגרינה/ שמן
מילוי מס 2 :
ממרח חלבה
שוקולד למריחה
אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר לשים את כל החומרים מלבד החמאה…להתחיל ללוש ובהמשך להוסיף את החמאה בהדרגה….ללוש כ-5 דקות…בסיום לכסות ולהתפיח לילה במקרר.
למחרת…לחלק ל-2 ..כדורים לרדד לעלה לפזר את תערובת הקקאו …לטפטפ שמן (כרבע כוס) על המילוי …לגלגל לרודלה , להניח בתבנית משומנת…לכסות ולהפיח שוב שעה ורבע…
לאפות בחום של 165-170 מעלות כ-40 דקות.
**** ניתן למלא בכל מילוי שאתם בוחרים.
*****אפשר חלבי או פרווה
בהצלחה !!!🌷🌻💐