Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 גבינת ניו יורק
1 שמנת חמוצה 15%
1 שמנת מתוקה 38%
200 גרם סוכר
1 פודינג וניל
250 גרם ביסקוויטים

לציפוי וזילוף
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
כוס חלב

אופן ההכנה
מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג וניל שמנת חמוצה וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.
מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות וממשיכים להקציף אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד .
מניחים רינג בקוטר 24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף.
מתחילים לסדר שכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה פושר ויוצקים 4 כפות תערובת ומכסים בביסקוויטים ושוב תערובת ושוב ביסקוויטים ומסיימים עם תערובת ,מכניסים למקפיא עד להכנת הקרם .

הכנת הציפוי
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד ליציבות , יוצקים חצי חצי תערובת מעל העוגה והחצי השני מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב .
קרם , סוכריות , שוקולדים ועוד

עוגת גבינה וביסקוויטים.. קרה ללא אפיה ומעוצבת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

430 מתכונים