Share with:


חלבי

אופן הכנה

כל שישי הגעגוע מכרסם אליך אמא אהובה שלי. כל כך מתגעגעת לקול ולצליל קולך. כל כך מתגעגעת לחיבוק למבט האהוב. כל כך…. הימים לא קלים והריק שממלא אותי . נכון מוקפת בילדים ובנכדים אך עדין ישנן חלל ריק בתוכי . מנסה לברוח לזכרונות למשהו שיחזק את הנפש אומנם בשביל הילדים הבעל הנכדים מנסה להאחז בחיים כי הם עולמי. הגעגוע תפס אותי כמידי יום ושישי בעיקר והכנתי את עוגת הגבינה שאימי כל כך אהבה מנסה לדמיין את חיוכה והשמחה שבה. אז לכבודך אמא אהובה שלי הכנתי את עוגת הגבינה עטרת לראשי. מקווה שאת שם רואה ומתפלאת ושמחה אוהבת אותך ואלוקים כמה מתגעגעת שמילים לא יוכלו להביע. שבת שלום לכולם
בקרו את ההורים עטפו באהבה ושימרו על משפחותיכם.

מרכיבים
7 ביצים מופרדות
להוסיף 750 גבינה לבנה
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
2 שמנת חמוצה
1יח אינסטנד פודינג וניל
גרידת לימון
4 כפות קורנפלור
4 כפות סולת

אופן ההכנה
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים להוסיף רבע כוס סוכר בקצף איטי עד שמתקבל קצף אבל אוורירי.
בקערה נפרדת לשים את החלמונים עם הסוכר לערבב עם מטרפה להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב להוסיף את החלבונים בקצף איטי ולערבב עם לקקן.
לחמם תנור על אפיה רגילה בתחתית התנור לשים תבנית חד פעמי עם מים כדי לייצור אדים. ולאפות בחום נמוך
מנסיוני אני לא אופה על חום גבוה אלא ישר על חום נמוך ונותנת לעוגה את הזמן שלה כך היא נאפית ולא מתפקעת ולא זונחת. אני לא אומרת זמנים כי כל אחת והתנור שלה.

עוגת גבינה_ציפורה מיארה
ציפורה מיארהספר המתכונים של
מתכון של

ציפורה מיארה

3 מתכונים