Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
7 ביצים בטמפרטורת החדר
3 גבינות לבנות 9%
1 שמנת חמוצה
1 1/3 כוס סוכר
2 כפות פודינג וניל
5כפות קורנפלור
3 כוסות משמש חתוך לקוביות
1 סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
קוטר מלח

לקישוט
2 מקופלת פירורים
9 מימי כיף כף חתוך לחצי

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים עם מעט מלח עד לקבלת קצף לבן ובהדרגה נכניס את הסוכר עד לקבלת קצף יציב

2) בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם החלמונים ובהדרגה את שאר הדברים ומערבבים

3) מכניסים את החלמונים לתערובת הגבינות ונערבב בתנועת קיפול ומכניסים את המשמש
ושוב מערבבים

4)משמנים תבנית גדולה אלומיניום אינגליש קייק או 2 קטנים או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בשוליים וגם בתחתית

5) ואופים 1/2 שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 1/2 שעה
ולאחר מכן מורידים את החום ל150 ואופים לעוד 1/2 שעה מקררים את העוגה ומכניסים אותה למקפיא עד להקפאה מוחלטת

6)לגנאש
שמים על הגז 1 שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים 200 גרם שוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

7) מחלצים את העוגה הפוכה ושופכים את הגנאש ושמים סביב העוגה שוקולד כיף כף ומפזרים מקופלת אבל לא חובה , כל אחד עם הרעיונות שלו
bonne appetti

עוגת גבינה עם משמש בציפוי גנאש שוקולד מריר וכיף כף
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים