Share with:


חלבי

אופן הכנה

750 גבינה לבנה 5% טמפרטורת החדר
6 ביצים X.L טמפרטורת החדר
כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
קורט מלח
2 סוכר וניל
כף גרדת לימון

לקרם :
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כף תמצית וניל איכותית

אופן הכנה:
חלבונים מקציפים עם הסוכר עד קצף יציב אך לא קשה
בקערה מקציפים חלמונים סוכר וניל 2 דקות .מוסיפים את שאר החומרים מערבבים עד תערובת חלקה מוסיפ ב3 פעמים את החלבונים בקיפול לאט עד אשר התערובת חלקה .יוצקים לתבנית 26 מרופדת ומשומנת.
אפייה 160 במשך שעה לא בטורבו !!!
להניח תבנית עם מים בתחתית התנור
לא לפתוח את התנור אחרי זמן האפייה !!!!
להשאיר בתנור שעה .לקרר שעתיים לפחות לפני שפורסים .

לקרם :
מקציפים שמנת עם שאר החומרים עד קצף יציב .
לקשט לפי דמיונכם ולקשט עם תותים .
בהצלחה .🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגת גבינה אפויה קרם וניל ותותים 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים