Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
5 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
2 כפות שקד לבן טחון(לא חובה)
1 מיכל גבינת נפוליאון
200 גר שמנת חמוצה.

למלית
1 כוס שוקולד ציפס
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס סילאן.

ציפוי
1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל ורבע כוס חלב.
עיטור
שוקולד מגורר.
וקצפת.

הכנה
מערבלים בקערת המיקסר,שמנת מתוקה,סוכר, סוכר וניל וביצים.
מוסיפים,קמח,אבקת אפייה,שקד לבן וגבינות ומערבלים עד לאיחוד החומרים.
לתבנית 26 מעבירים מחצית מהבלילה(לפי העין).מעל מפזרים את חומרית המלית.
משטחים מעל את הבחילה שנותרה.
אופים בטמפרטוה של 170 עד לקבלת קיסם עם פרורים לחים(לא לייבש) ומקררים.
מצפים בקצפת ומעטרים בשוקולד.

עוגת גבינה בחושה עם סילאן טחינה ושוקולד ציפס_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים