Share with:


חלבי

אופן הכנה

שלב ראשון הכנת הסירופ:
לבשל,1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כף מיץ לימון
2 טיפות מיי-ורדים,עד להסמכת הסירופ, להניח בצד.
שלב שני:הכנת בלילת הגבינה:
לבשל,2 כוסות חלב
2 כפות קונפלור
2 כפות סוכר,על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד להתמצקות.
להוריד מהאש,ולהוסיף תוך כדי ערבוב:
200 גר גבינת ריקוטה
200 גר שמנת חמוצה.
לשמור במקרר.
שלב שלישי:הכנת בלילת העוגה:
4 ביצים
קורט מלח
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
200 גר שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
1 כוס קמח מנופה
1 כוס סולת דק
1 כוס קוקוס
1 שקית א.אפייה
הכנה:::
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף אורירי,בהדרגה להוסיף ,סוכר,סוכר וניל,שמן,שמנת חמוצה וחלב עד לאיחוד קל.
למזג חומרים יבשים לבלילה אחידה.
לתבנית,26/28מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בדפנות,להעביר 1/3 מכמות הבלילה,ולאפות כ8 דקות בתנור.(בשלב זה,יש לשמור את שארית הבלילה במקרר)
לאחר קירור קל של הבסיס,למרוח את תערובת הגבינה,מעל לכסות בשארית בלילת העוגה.
המשך אפייה ב170 עד להזהבה.
ביציאה מהתנור,להשקוט את העוגה בסירופ,להשאיר במקרר להתייצבות.
לעטר בקוקוס/פיסטוק.
באהבה/אורנה ועלני💕💕💕💕💕

מתכוןמתכון

בסבוסה גבינה בשכבות,טבולה בסירופ 😋_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים