חומרים:
1 כוס קמח
1 ביצה
50 ג"ר חמאה
4 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
לערבב את החומרים לשטח בתבנית 26 ולהכניס לתנור בחום של 170 ל-15 דקות
בלילת הגבינה:
750 ג"ר גבינה
5 חלמונים
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות גדושות איסטנט וניל
לערבב את הגבינה והסוכר והאיסטנט וניל הייטב,ובסוף להוסיף את הלמונים אחת אחת ולערבב
את החלבונים להקציף עם 2 בוכר וניל לקצף יציב
להוסיף את הקצף לבלילת הגבינה ב-3 פעמים בצורת עטיפה
יוצקים הכל לתבנית ואופים כשעה ב-170 מעלות
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה חצי שעה בתנור מכובה
קרם:
1 שמנת מתוקה
1כוס חלב
1 פודינג וניל
להקציף לקרם יציב ולקשט
בהצלחה רוחמה כהן💗💗💗