Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית:
2 כוסות עוגיות אוריאו טחון דק
לבלילת העוגה:
750 גר גבינה לבנה9%
300 גר שמנת חמוצה 15%
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים
3 כפות קונפלור
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות עוגיות אוריאו טחון גס

ציפוי:
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל

לעיטור, לא חובה:
עוגיות מיני אוריאו.

הכנה:
להקציף גבינות ושמנת, בהדרגה להוסיף,סוכר, תמצית וניל.
יש להוסיף כל פעם ביצה אחת,להמשיך להקציף עד שהביצה נבלעת בגבינה.
בתנועת קיפול להוסיף, קונפלור, אינסטנט פודינג ועוגיות אוריאו טחון גס.
לאחד הכל למסה אחידה.
להניח בתבנית 24 משומנת,
אפייה רבע שעה בטמפרטורה של 180 ועוד כשעה בטמפרטורה של 160
לקרר במקרר.
לציפוי, להקציף את כל המרכיבים יחד לקצף יציב ולצפות את העוגה
ניתן לעטר במיני עוגיות אוריאו או בשוקולד מגורר….

עוגת גבינה במילוי עוגיות אוריאו ,ללא הפרדת ביצים וללא אדים בתנור
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים