Share with:


ללא גלוטן חלבי

אופן הכנה

העוגה נטולת קמח ומתאימה לאוכלים ללא גלוטן
עוגת גבינה אפויה בסיר ג'חנון 24

לרפד בנייר אפיה .נחמם תנור על 200 עם תבנית העמוקה שהיא מלאה במים רותחים (חצי גובה) להקציף 7 חלבונים עם כוס סוכר לקצף תפוח אך לא יציב. בקערה נוספת נקציף: 7 חלמונים , 3 גבינות 5% (750), כף תמצית וניל איכותית, 1גבינת שמנת נפוליון ( גביע), 3 כפות קורנפלור ו3 כפות אינסטנט וניל . לאחד את הקצף של החלבונים לחלמונים ולערבב בצורת עטיפה . לאפות כשעה ורבע בערך …כ10 דקות על 200 ולאחר מכן להוריד ל180 מעלות . בנתיים נכין : כף ג'לטין עם רבע כוס מים ונניח בצד ! כ20 תותים טחונים במחבת לחמם עם רבע עוס סוכר . לאחר 5 דקות לחמם מספר שניות את הג'לטין במיקרו ולהוסיף לתותים בעירבוב. לצנן ולקשט לאחר שהעוגה קרה . עוגה טעימה ואוורירת
גם לאוכלי ללא גלוטן העוגה מתאימה .

עוגת גבינה אפויה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים