Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 ו3/4 כוסות קמח תופח
1.5 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
×××××××
בקערה מקציפים
ביצים שלמות
עם סוכר וסוכר וניל
לקצפת בהירה ותפוחה
מוסיפים בזילוף את השמן.
ומערבבים
ומוסיפים בהדרגה
אינסטנט וקמח
מערבבים עד להטמעה
מוסיפים את הגבינה
ומערבבים בתנועת קיפול
להטמעת כל הגבינה
שופכים לתבנית
בתבנית רגילה משמנים
השתמשתי
בתבנית עם הרגליים
לא שימנתי

180 מעלות
30/40 דקות
בודקים עם קיסם
את מוכנות העוגה
מכבים את התנור
והופכים את העוגה
שהתבנית תעמוד
על הרגליים
בערך כשעה
ואז מחלצים אותה
תיהנו

עוגת גבינה (ללא הפרדת ביצים)
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים