Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית
120 גרם חמאה רכה
200 גרם קמח = 2 כוסות
1/2כוס אבקת סוכר
1 ביצה
1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה התחתית
1)שמים את החמאה הרכה בקערה וללא מיקסר עם כף מערבבים ,מוסיפים את הסוכר ביצה ,אבקת אפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק

2)מקמחים את הבצק על נייר אפייה ומרדדים לעובי 1 ס"מ לרינג עגול בקוטר 26ס"מ
אופים את התחתית בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ15דק עד להזהבה

מצרכים הדרושים למלית
1 שקית ג'ילטין+
1/2 כוס חלב
500 גרם גבינה 9%=
2 קופסאות של 250 גרם
2 גבינות נפוליון
1 גבינת מסקרפונה
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה + 1/3 כוס חלב
1כוס אבקת סוכר

לציפוי 1
400 גרם תותים קפואים+ 1/2 כוס מיץ תפוזים+ 1כוס סוכר

ציפוי 2
1 שקית ג'לטין
2 כוסות מים רותחים

ציפוי 3 לזילוף
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב

אופן ההכנה למלית
1) שופכים את החלב לאבקת ג'ילטין
,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק ? לאחר 20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח

2) שמים את כל הגבינות בקערה עם הסוכר ומערבבים עד להתאחדות

3) בקערה נפרדת מקציפים את השמנות עם הפודינג ו1/3 כוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה,

4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות
שמים שקף בדפנות הרינג ושופכים את
התערובת,מכניסים למקפיא לשעה

5) מבשלים את התותים עם מיץ תפוזים וסוכר עד לצמצום הנוזלים ועד לקבלת סוג של ריבה , מקררים ומורחים על כל השטח העוגה

לזילוף:
1/2 שמנת מתוקה
1/2 פודינג וניל
1/3 כוס חלב

מקציפים את השמנת מתוקה פודינג + חלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

עוגת גבינה קרה בציפוי מרמלדה תותים ,ג'ילי וקצפת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים