Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
קורט מלח
2 כפות שמן
2 כפות קקאו

להקציף את הביצים(שלמות!!) עם הסוכר והווניל בערך 8 דקות
ואז לקפל את שאר הרכיבים..

לשמן נייר אפיה בתבנית של התנור 180° ל8 דקות

ישר כשיוצא מהתנור להפוך את הרולדה להוריד את נייר האפיה ולגלגל כשמתקרר להכין את הקרם

להקציף שמנת מתוקה חצי כוס חלב אינסטנט פודינג שוקולד לבן ו2 כפות סוכר למרוח על הרולדה ..

לגלגל ומעל להקציף שמנת מתוקה עם קצת סוכר..

למרוח ועם קולפן לקלף שוקולד לבן

רולדת שוקולד לבן
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים