Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
100 גרם חמאה קרה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
2 כוסות קמח

למלית
1 קצפת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
1 קופסת משמש שימורים ובעונה אפשר טרי
1 קופסת ריבת משמש

הכנה
1)שמים את כל החומרים במיקסר עם להב עד לקבלת בצק רך ונעים

2)עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור?עד להכנה המלית

2) מרדדים את הבצק לעובי בינוני
לתבנית יורדת בקוטר26 ס"מ
חותכים את השוליים ושמים נייר אפייה מעל הבצק ואבנים או שעועית למעלה
3)אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ10 דק ?ולאחר מכן מורידים את הנייר אפייה ואופים לעוד 5 דק

4 )משחרים את התחתית .
אופן ההכנה המלית
1) מקציפים את השמנת עם החלב והפודינג וניל עד ליציבות
2) מורחים ריבה על התחתית ,לאחר מכן שמים את הקצפת

3) חותכים את המשמש לפלחים ומסדרים אותם בעיגול

4)לוקחים 4 כפות של ריבה ומכניסים למיקרוגל ומוצרים על המשמש
מקררים לכמה שעות ואפשר להגיש
בהצלחה! !!
בתאבון

טארט משמש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים