Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
1 תבנית אינגליש קייק
6-7 רינגים בקוטר 8 ס”מ וגובה 4 ס”מ (לעוגות האישיות)
1 כוס קמח תופח
3 נקטרינות, שטופות טוב, חתוכות לקוביות קטנות
1/2 כוס צימוקים בהירים
2 ביצים + 1 חלמון
1/2 כפית תמצית וניל
100 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר חום
נייר כסף (לשימוש עם הרינגים)
תרסיס שמן בטעם חמאה או קנולה

ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את החמאה והסוכר לעיסה אחידה.
2. מוסיפים את הביצים יחד עם החלמון הנוסף ותמצית הוניל ומערבבים טוב. ואז לבסוף מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים לתערובת אחידה.
נותנים מנוחה של כמה דקות.
3. מחממים תנור ל- 170 מעלות.
4. בשלב זה לאחר מנוחה של העיסה מוסיפים לתערובת את מחצית מכמות הצימוקים והנקטרינות ומערבבים שוב.
5. להכנה בתבנית אינגליש קייק:
מרססים קלות עם תרסיס השמן את תבנית האינגליש קייק, ושופכים את התערובת עד לגובה של 2.5 ס”מ מהתבנית.
6. מפזרים קצת מיתרת הנקטרינות והצימוקים מעל שכבת התערובת, ושוב שופכים עד לגובה של 3/4 מהתבנית את יתרת התערובת.
7. ולבסוף מעל השכבה העליונה של התערובת מפזרים את יתרת הנקטרינות והצימוקים.
8. מכניסים לתנור לכ-30 דקות, ובודקים עם קיסם,
כאשר נועצים בעוגה הקיסם יוצא יבש.
מוציאים ומצננים לפני הגשה.
9. להכנה עם רינגים לעוגות אישיות (6-7 רינגים):
עושים את כל השלבים, הכנת התערובת וכו’.
לוקחים כל רינג ועוטפים את התחתית החיצונית שלו עם נייר כסף. ומניחים על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה.
10. מרססים קלות עם תרסיס שמן את פנים הרינגים, ושופכים עד ל- 3/4 מגובה הרינג.
11. בשכבה העליונה של התערובת שיצקנו ברינג אפשר לפזר קצת מהנקטרינות והחמוציות
12. מכניסים לתנור ל- 30 דקות, נועצים עם קיסם
לבדוק שיוצא יבש.
13. מוציאים ומצננים טוב.
14. אחרי הצינון אפשר לשחרר את העוגות האישיות מהרינגים בזהירות.
קודם להוציא את נייר הכסף מהתחתית ולשחרר עם סכין מסביב ולהרים בזהירות את הרינג.
15. אפשר להגיש עם פיזור קל של אבקת סוכר מעל….

עוגת נקטרינה / עוגות אישיות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים