Share with:


פרווה

אופן הכנה

קלה להכנה
רכה וטעימה

בנינגה
כוס חד פעמי חם
בקערה מקציפים
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
מוסיפים
חצי כוס שמן
חצי כוס מים+2כפיות סילאן
1.5 כוסות קמח תופח
2 כפות קוקוס
3 כפות קשיו טחןן
מערבבים היטב לבלילה אחידה
מוזגים לתבנית משומנת
תוכנית אפיה בנינג'ה
270 מעלות
25 דקות
לבזוק אבקת סוכר כשמצטננת

עוגת קשיו קוקוס וסילאן בחושה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים