Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
250 גרם קמח
125 גרם מרגרינה
125 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
קליפה מגורדת מחצי לימון
קורט מלח

לקרם :
חצי חבילת פודינג
3 כפות שמנת מתוקה או חלב משומר
חצי כף סוכר
1 חלמון
1 חלבון
חצי כוס חלב
חצי כף סוכר

לציפוי :
דובדבנים
פרוסות אננס מקופסא
כוס מיץ פירות
כף סוכר
2 כפות קורנפלור
בכל פרוסה כ275 קלוריות .

להכין בצק פריך מקמח מנופה , מרגרינה , סוכר , ביצה , סוכר וניל וקליפת לימון . להכניס למקרר לחצי שעה .
לרדד בתבנית משומנת ולהדק את השוליים . לדקור במזלג כמה פעמים בבסיס העוגה ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות ל20 דקות .
לקרר את הבצק . לערבב פודינג , שמנת , סוכר וחלמון ולצקת לחלב הרותח .
לאחר הרתיחה , להוסיף קצף החלבון עם סוכר , ולקרר . למרוח קרם זה על הבצק , לערוך עליו את הפירות ולצקת את הציפוי :
לערבב קורנפלור , סוכר ומיץ אננס להרתיח , ולקרר .
להגיש את הטורט כשהוא קר בתוספת קצפת וקפה

טורט פירות בקרם
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים