Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה..
5 ביצים בטמפ' החדר מופרדות
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס קקאו
2 כפות קורנפלור

לקצפת הקפה..
מיכל 1 שמנת מתוקה
2 כפיות אבקת נס קפה
1/4 כוס סוכר

לציפוי הגנאש..
חצי מיכל שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד מריר

הכנה..מחממים תנור ל170 מעלות..
מרפדים תבנית התנור בנייר אפיה ..משמנים את הנייר
ומפזרים מעט קקאו מעל
מקציפים במיקסר חלבונים
עם חצי סוכר בהדרגה

לקצף מבריק וקרמי
מוסיפים חלמונים וסוכר וניל
מקציפים לאיחוד.
מנפים מעל קקאו וקורנופלור
ומקציפים לאיחוד
משטחים את התערובת בתבנית
ואופים כ15 דקות ..עד שהעוגה
רכה וקפיצית למגע..וקיסם יוצא יבש
מכינים נייר אפיה חדש על משטח העבודה ..מפזרים עליו מעט קקאו..מוציאים את העוגה מהתנור הופכים אותה יחד עם הנייר שעליו נאפתה.
על הנייר אפיה החדש עם הקקאו
מכסים במגבת מטבח מניחים לצינון.
מכינים את הקצפת..
מקציפים את חומרי הקצפת
מקלפים מהעוגה את הנייר המקורי
מורחים את הקצפת על העוגה
משאירים 2 ס"מ שולים מכול הכיוונים..מגלגלים לרולדה
תיעזרו בנייר אפיה לגילגול
מעבירים להתיצבות בהקפאה
מכינים את הגנאש..
במיקרוגל מחממים את השמנת
והשוקולד להמסה
טורפים לרוטב חלק
מוזגים מעל הרולדה..שומרים במקרר
שרוצים לפרוס מומלץ בסכין טבולה במים רותחים
בהצלחה..