Share with:


חלבי

אופן הכנה

אפייה בתבנית קוטר 16

חומרים
מלית תפוחים
300 גרם קוביות תפוחים
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר דמררה

עוגה
80 גרם ביצים
135 גרם סוכר דמררה
גרידת לימון
90 גרם שמן
90 גרם קמח
45 גרם אבקת שקדים
4 גרם סודה לשתייה
5 גרם קינמון
מלית תפוחים

1 תפוח לעיטור

אופן הכנה
מלית תפוחים

קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות
מקפיצים בחמאה וסוכר דמררה(חצי בישול)

מסננים את הנוזל מהתפוחים

מקציפים ביצים עם סוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף יציב ובהיר

מנפים קמח ומערבבים עם הקינמון, סודה לשתייה ואבקת שקדים

מזלפים שמן למיקסר לאט ובהדרגתיות

מוסיפים את החומרים היבשים ומקפלים
מוספים את מלית התפוחים וגרידת הלימון

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

מכינים רצועה מנייר אפייה בגובה כ2-3 ס"מ מגובה הרינג/התבנית

באמצעות מנדולינה פורסים תפוח לעובי של כחצי ס"מ ומסדרים על העוגה(תמונה מצורפת)

אופים ב170 מעלות למשך כארבעים דקות

כאשר מוכן מפזרים מעל אבקת סוכר

עוגת תפוחים וקינמון
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים