Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקרם בורלה:
*1 ליטר שמנת מתוקה 38%
* 200 גרם סוכר
* 6 חלמונים
* כפית מחית וניל איכותי.

לתחתית שערות קדאיף:
* 120 גרם שערות קדעיף
* 100 גרם חמאה מומסת
* 2 כפות אבקת סוכר
* 100 גרם פיסטוק טחון דק
* תותים לקישוט או כל דבר שתבחרו.

אופן הכנה:
נתחיל בסיר נשים שמנת סוכר ווניל.
נחמם עד 80 מעלות או עד שנוגעים עם האצבע וחם לכם.
מקררים לטמפרטורה של החדר.
שלב 2.
בתבנית נשים את שערות הקדאיף לפזר את החמאה על השערות.
עם מסננת קטנה נפזר אבקת סוכר.
נכניס לתנור 220 מעלות עד הזהב 20 דקות בערך.
נאחד את השמנת עם החלמונים נערבל עם בלנדר מוט.
ניצק את השמנת דרך מסננת על הקדאיף.
נפזר 3/4 מכמות הפיסטוק על הקרם.
נכניס לתנור 100 מעלות 45 דקות.
נקרר נכניס למקפיא לשעתיים לפחות.
שעה לפני ההגשה נוציא לפזר סוכר ונשרוף עם ברנר. נקשט עם פיסטוק.

בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגת קרם ברולה עם שערות קדאיף ופיסטוק … טעם נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים