Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים

תבנית 24

5 אגסים – מקולף חתוך לחצי
20 גרם חמאה
2 כפות סוכר דמררה
1 כוכב אניס
1 מקל קינמון
230 גרם קמח מנופה
3 ביצים
1/2 כוס שמן – 70 מייל
1 כפית שטוחה אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
70 גרם סוכר

הכנה –
במחבת שמתאימה גם לתנור שמים את כל החומרים מלבד האגסים מבשלים כמה דקות עד קבלת צבע זהוב מסדרים את האגסים משאירים עוד 2-3 דקות על האש .
מעל מוזגים את תערובת העוגה באופן אחיד ונותנים כמה "דפיקות" על השיש מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות 25 – 30 דקות לבדוק עם קיסם .
לשחרר בעזרת סכין בעדינות להפוך על צלחת הגשה לזלף מעל בנדיבות מייפל .

עוגת אגסים ומייפל הפוכה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים