Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא גבינת מסקרפונה של השף הלבן.
1/4 כוס חלב
100 גר שוקולד מריר+1 כף נוטלה מומס עם 2 כפות חלב
100 גר שוקולד לבן מומס עם 2 כפות חלב.
100 גר שוקולד חלבי מומס עם 2 כפות חלב.

לציפוי:
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי קופסא שמנת מתוקה.

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן, גבינת מסקרפונה וחלב. לאחד לבלילה אחידה.
לבלילה זו לקפל קמח לאחר ניפוי ואבקת אפייה, לאחד קלות לבלילה אחידה.
לפי העין לחלק את הבלילה ל3 קערות השוקולד המומס ולערבב עד לאיחוד.
לתבנית 24 משומנת, יש לשפוך תחילה את בלילת השוקולד המריר, מעליו בלילת שוקולד לבן ולבסוף את בלילת שוקולד חלבי.
אפייה ב180 עד להזהבה ולקרר.
לצפות בגאנש ולקשט כיד הדמיון..

מסקרפונה ושלושת השוקולדים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים